Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

455 afișări

Vasile Turcu, fost acţionar Dinamo, în stare critică, conectat la aparate, după tentativa de sinucidere. Ce spun apropiaţii despre situaţia acestuia

Starea de sănătate a fostului acţionar al echipei Dinamo Bucureşti, Vasile Turcu, este în continuare critică, fiind conectat la aparate, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse medicale.

Horaţiu Anghelescu - fost secretar de stat în Guvernul Cioloş, vizat de una din cele 27 de percheziţii făcute de poliţiştii din Buzău

Una dintre cele 27 de percheziţii făcute, joi dimineaţă, de poliţiştii din Buzău, într-un caz de evaziune fiscală cu prejudiciu de peste 360.000 de lei, a avut loc la locuinţa fostului secretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor, Horaţiu Anghelescu, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor.

Şefi de spitale, găsiţi INCOMPATIBILI după ce au încheiat contracte cu firme ale rudelor sau conduceau societăţi comerciale

Patru şefi de spitale sau de secţii ale unităţilor medicale din judeţele Sibiu, Harghita şi Neamţ au fost găsiţi în incompatibilitate sau conflict de interese administrativ de către Agenţia Naţională de Integritate (ANI).

Mircea DINESCU, audiat la Parchetul General în dosarul Revoluţiei: "Să fii chemat şi să te ancheteze, mă rog, să te întrebe, cine să te întrebe? Cei care m-au arestat înainte de 89?"

Mircea Dinescu s-a prezentat, joi dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru audieri în dosarul Revoluţiei, precizând că are calitatea de martor.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici