Nu mai ştii cum să-ţi abordezi copilul în momente dificile? Te ajută un psiholog din Cluj

  • Crizele de furie ale copiilor pot fi gestionate
  • Un psiholog din Cluj te ajută să gestionezi situaţiile dificile printr-un studiu
  • Studiul se adresează mămicilor care au copii cu vârste cuprinse între 2-8 ani
  • Studiul este gratuit şi se desfăşoară exclusiv online
830 afișări

Mihaela este mama a trei copii şi are provocări zilnice cu ei. Ştie foarte bine cât de greu este uneori să îţi înţelegi copiii şi să-i faci să te asculte.

Mihaela Bratu, mamă: Săptămâna trecută cu una dintre fete. A fost nemulţumită că surioara ei i-a luat o jucărie. A fost solicitant pentru că s-a întâmplat fix în momentul în care trebuia să ne punem la masă şi s-a prelungit pentru că a fost nevoie de muncă de convingere, de discuţii.

Un psiholog din Cluj cunoaşte aceste situaţii şi este gata să îţi dea sfaturi gratuit despre cum să gestionezi momentele dificile cu copilul tău.

Giorgiana Roşca, psiholog: Orice părinte se poate înscrie din ţară dacă are un copil cu vârsta cuprinsă între 2 şi 8 ani, accesând pagina de Facebook a Departamentului de Psihologie Clinică şi Psihoterapie. Acest studiu a pornit din dorinţa de a îi ajuta pe părinţii care se confruntă sau sunt puşi frecvent în situaţia de a gestiona comportamentele negative ale copiilor. Este gratuit. Totul este online, părintele va ţine un jurnal printr-o aplicaţie şi nu trebuie să se deplaseze.

Peste 100 de mămici s-au înscris deja la acest studiu. Te poţi înscrie şi tu aici!

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici