Video O altă faţă a epidemiei de COVID 19: O elevă de clasa a VIII-a învaţă de două luni în izolare: Nu mă aşteptam ca totul să se încheie atât de brusc

  • Ariana este clasa a 8- a şi se pregăteşte să dea admiterea la Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Constanţa
  • Ultimele două luni au fost ca un blocaj pentru ea şi aştepta mai multe informaţii de la autorităţi
  • Nu se aştepta niciodată ca anul şcolar să se încheie în izolare, departe de colegii şi profesorii ei
3074 afișări

Ariana este clasa a VIII-a. Din cauza epidemiei de COVID 19 de două luni şcoala s-a mutat în camera ei. Aici se pregăteşte uneori şi şase ore pe zi pentru primul examen important din viaţa ei.

”Aceste două luni în care nimeni nu a ştiut mai nimic, au fost două luni de blocaj pentru noi. Pentru că mergeam la părinţi şi îi întrebam ce se întâmplă, nici ei nu şitau, mergeam la profesori la orele online şi vedeam că încă profesorii se adaptează la orele online. În ultimele două luni, noi în loc să învăţăm, le-am petrecut învăţând să învăţăm”, a declarat Ariana.

Arianei îi e dor de colegii ei şi spune că nu şi-a imaginat niciodată că cei opt ani de gimnaziu îi va încheia în izolare, departe de colegii şi profesorii ei.

”Toţi ne aşteptam ca finalul să nu fie unul brusc. Nimeni nu se aştepta ca într-o zi venim la şcoală şi apoi ne trezim că aia a fost ultima oară când am fost toţi în formula respectivă”, a mai precizat aceasta.

Acum tot ce îşi doreşte Ariana este să dea admiterea în siguranţă şi să intre la şcoala la care visează şi spune că ultimul an de gimnaziu nu îl va uita prea curând.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici