Orban a venit nepregătit la plecarea medicilor militari în SUA. A uitat că azi este Memorial Day, ziua în care americanii îşi comemorează soldaţii eroi

  • Mesajul lui Ludovic Orban la plecarea misiunii medicilor militari în SUA a numărat doar 120 de cuvinte.
  • Premierul, care împlineşte astăzi 57 de ani, a uitat însă că azi e Memorial Day, ziua în care SUA îşi comemorează soldaţii eroi.
  • Discursul ambasadorului SUA a contrastat puternic cu cele câteva fraze rostite de Orban.
6377 afișări

La evenimentul de plecare a misiunii medicilor militari în SUA pentru a ajuta medicii americani în lupta cu epidemia, Ludovic Orban a avut un mesaj foarte scurt. Acesta numără doar 120 de cuvinte. Mai mult, premierul a uitat să amintească că astăzi este Memorial Day, ziua în care americanii îşi comemorează soldaţii eroi.  

„Urez succes misiunii noastre şi folosesc din nou această ocazie pentru a transmite un mesaj ferm între SUA şi România este un solid parteneriat strategic”, a afirmat premierul Orban.

Discursul ambasadorului SUA a contrastat puternic cu cele câteva propoziţii fade ale lui Orban.

„Astăzi, America comemorează Ziua Eroilor. Este simbolic că azi are loc acest zbor care transportă profesionişti medicali români să ajute America în lupta cu COVID. Împreună vom învinge COVID-ul”, a transmis Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA Bucureşti

La final, Ludovic Orban s-a grăbit să plece. El a schiţat un semn cu mâna de ”rămas bun” misiunii medicale, fără a mai trece să-i salute pe fiecare în parte.

Premierul Orban îşi sărbătoreşte însă ziua de naştere. Premierul împlineşte, astăzi, 57 de ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici