#TrebuieSaRepornimBusinessul  Video Saloanele de înfrumuseţare se pregătesc pentru redeschidere. Ce trebuie să ştie clienţii despre măsurile anti-Covid

  • Patronii saloanelor de înfrumuseţare vor să-şi redeschidă businessurile din 16 mai
  • Unele saloane au achiziţionat deja echipamente de protecţie
  • Clienţii ar putea purta costume de unică folosinţă, iar angajaţii - viziere
9417 afișări

Au trecut şase săptămâni de când nu ai mai fost un salon de înfrumuseţare, dar ai putea să o faci din 16 mai. După piederi de zeci de mii de euro şi 30 de angajaţi în şomaj tehnic, Angelina Cozma, proprietara unui salon, abia aşteaptă să primească din nou clienţi.

„Mediul de afaceri în domeniul de beauty cu siguranţă este pregătit să intre şi să se reinventeze într-o nouă formă, chiar şi începând cu data de 16 mai”, a spus Angelina Cozma.

Atât clienţii, cât şi angajaţii vor fi echipaţi corespunzător, pentru a putea împiedica răspândirea virusului.

„În primul rând vom apela la măşti profesionale cum sunt cele N95, în al doilea, vom miza pe tot ceea ce înseamnă aparatură de dezinfecţie în mediul ambiant, cu ozon şi ultraviolete... costum de unică folosinţă şi, dacă va fi nevoie, cu siguranţă vom utiliza şi viziere”, a mai declarat aceasta.

Saloanele de beauty aşteaptă acum anunţul oficial de la Guvern, pentru a şti ce măsuri de siguranţă ar trebui să ia pentru a reporni afacerile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici