Video "Share Location": Unde poţi să te distrezi în timpul liber. Weekendul 9-10 februarie

"Share Location" este rubrica de unde afli totul despre cele mai importante evenimente ale sfârşitului de săptămână, atfel încât, dacă nu ţi-ai făcut deja un program, să poţi alege. Pentru orice idei şi evenimente pe care nu le ştim deja, ne poţi scrie la sharelocation@m.ro.

160 afișări

- Cei de la cookingstudio.ro organizează un Workshop de Valentine´s Day la care te poţi înscrie singur sau în doi şi să înveţi de la chefi profesionişti cum să pregăteşti o cină romantică ”a la carte”. Atelierul durează trei ore şi începe la 10.30 iar taxa de participare este redusă la 180 de lei de persoană.

- Cum este luna îndrăgostiţilor, sâmbătă şi duminică designerii români îşi scot în Club Control cele mai îndrăzneţe produse pentru Erotic Design Fair, Târgul de design erotic. Creatorii au căutat ce au ei mai indecent şi mai puţin recomandat minorilor şi oferă spre vânzare produse în aşteptarea sfântului Valentin şi a Dragobetelui . Intrarea e 15 lei şi uşa clubului Control rămâne deschisă în cele două zile între 13.00 şi 19.00.

- Încă cinci reprezentaţii ale producţiei Disney on Ice sunt programate pe gheaţa de la Romexpo în weekend. Poveştile eroilor de desene animate sunt spuse de patinatori de talie mondială într-o coregrafie plină de energie şi cu o scenografie care îi aduce în faţa spectatorilor pe Elsa, Olaf, Frumoasa şi bestia sau Rapunzel în spectacolul Disney On Ice - Reach For The Stars.

- Patru artişti scot la lumină la Rezidenţa BRD Scena 9 instalaţiile realizate în colaborare cu patru institute de cercetare de pe platforma Măgurele. Lucrările se concentrează asupra modurilor în care artiştii şi oamenii de ştiinţă pot valorifica puterea transformatoare a artelor pentru a înţelege complexitatea tehnologică a vremurilor pe care le trăim. Lucrările includ litografii la dimensiuni nanoscopice alături de o "entitate" sensibilă la contactul fizic cu oamenii şi o instalaţie de sunet care se autodistruge, dar şi o instalaţie în care empatia este transformată în sculptură de lumină. Sâmbătă şi duminică, expoziţia de la Scena9 e deschisă între orele 13.00 şi 20.00.

- La Teatrul Naţional din Cluj Napoca este programată sâmbătă, de la ora 19.00, reprezentaţia ”Švejk în concert” de Ada Milea. Eroii lui Jaroslav Hašek îşi spun povestea cu umor în plin drum spre linia frontului, spre un război care încă nu au aflat cu cine are legătură pentru că sigur nu e lupta lor.

- la Timişoara- ”M-am hotărât să devin prost”, piesa pusă în scenă de Antonella Cornici după cartea lui Martin Page, care se joacă sâmbătă şi duminică, de la orele 19.00, la Studioul Uţu Strugari de la Teatrul Naţional Timişoara. E povestea lui Antoine, tânărul geniu care se simte exclus din lumea din jur din cauza inteligenţei lui. I se întâmplă oricui, nu-i aşa?

Scrie-ne despre alte evenimente pe adresa: sharelocation@m.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici