Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

293 afișări

Şeful bazei de Administrare a Jandarmeriei Române, reţinut într-un dosar de cămătărie şi şantaj


Şeful Bazei de Administrare şi Deservire a Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, Marian Corcodel, a fost reţinut într-un dosar de cămătărie şi şantaj, în urma percheziţiilor de joi la sediul Jandarmeriei Române.

FOTO | INCENDIU puternic la o fermă din Timiş pe o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi/ Există riscul extinderii la o staţie de biogaz

Un incendiu puternic a cuprins, vineri dimineaţă, un depozit de furaje de la o fermă din Gătaia, judeţul Timiş. Există risc de extindere la o staţie de biogaz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Noi numiri la comanda Armatei după valul de pensionări. Adrian Ţuţuianu: Vor mai fi alte plecări

Ministrul Apărării Naţionale Adrian Ţuţuianu a anunţat noile numiri în cadrul Armatei, pe funcţii de conducere, după ce mai mulţi angajaţi care îndeplineau condiţiile şi-au depus dosarele de pensionare. Cea mai mare pensie din MApN - 29.992 lei. Peste 1200 de pensionări de la începutul anului.

Sindicatul Naţional al Poliţiştilor: Patru poliţişti, în greva foamei, din cauza subfinanţării sistemului de ordine publică

Un număr de patru poliţişti au intrat în greva foamei, ca formă de protest din cauza finanţării necorespunzătoare a sistemului de ordine publică, dar şi în urma suprasolicitării fizice şi psihice cauzate de deficitul de personal, potrivit Sindicatului Naţional al Poliţiştilor (SNP).

Video Accident pe DN 58 B, în Caraş-Severin/ O persoană a murit, alte cinci au fost duse la spital

O persoană a murit în accidentul care s-a produs, vineri dimineaţă, pe DN 58 B, în localitatea Bocşa din judeţul Caraş-Severin, iar alte cinci persoane au fost duse la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tribunalul Bucureşti despre decizia de prelungirea a arestării preventive a lui Cristian Boureanu: A vrut să-l înjosească pe poliţist, nu doar să îl lovească

Cristian Boureanu a vrut să-l înjosească pe poliţist, nu doar să îl agreseze, având în vedere zona corpului care a fost vizată în momentul lovirii, el dând dovadă de „un dispreţ surprinzător”, arată judecătorii de la Tribunalul Bucureşti, în motivarea deciziei de prelungirea a arestării preventive.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici