Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

197 afișări

Unitatea Sindicatul Liber Metrou a declanşat o grevă de avertisment joi, între orele 04:00 - 06:00 iar, în această perioadă, metrourile nu au circulat. Greva vine după ce Consiliul General al USLM a respins luni, ultima ofertă de creştere salarială lansată de Metrorex şi a decis să continue conflictul de muncă.

CSM informează că au luat act de raportul MCV şi precizează că au fost unele aspecte ce reprezintă erori factuale privind activitatea Consiliului, una dintre acestea fiind faptul că ar fi exercitat presiune asupra Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie pentru că nu a reînnoit mandatul preşedintelui Secţiei penale.

Corina Creţu a declarat, într-un interviu la un post de televiziune, despre o posibilă demisie din PSD, că nu se gândeşte decât la a îşi duce la bun sfârşit mandatul de comisar european. Aceasta a precizat că cea mai tensionată relaţie pe care o are în prezent este cu propriul Guvern.

Fostul tenismen Ilie Năstase a explicat în stilul caracteristic de ce nu o poate antrena pe Simona Halep. Deşi, potrivit fostului număr 1 ATP, liderul WTA nu mai are nevoie de antrenor. Poate să îşi organizeze antrenamentele şi programul, dar ca tenis Simona Halep ştie ce are de făcut. Acesta a spus că nu s-ar băgă să o antreneze că ar lua amenzi iar, că ar sări la arbitri şi s-ar enerva.

Guvernul de la Londra a ajuns la un acord privind termenii retragerii Marii Britanii din Uniunea Europeană, a transmis ieri seară premierul Theresa May, după o şedinţă specială cu membrii Cabinetului. Decizia colectivă a Cabinetului guvernamental a fost în sensul susţinerii proiectului de acord, a spus aceasta care a mai menţionat că decizia protejează locurile de muncă şi uniunea britanică.

Tragedia din California continua, rămăşiţele a mai mult de opt victime au fost găsite ieri în oraşul Paradise din nordul statului. Numărul morţilor s-a ridicat astfel la 56 în urma incendiului de vegetaţie considerat cel mai letal şi distructiv în istoria statului, relatează Reuters.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici