Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

184 afișări

Ministerul Educaţiei rămâne fără şef, asta pentru că mandatul Rovanei Plumb de ministru interimar al Educaţiei, se încheie azi, după ce au expirat cele 45 de zile de interimat. Preşedintele Klaus Iohannis a primit o propunere de ministru plin, pe Ecaterina Andronescu, însă a decis să amâne decizia, până se lămureşte.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, i-a cerut preşedintelui României, Klaus Iohannis, să blocheze planul Guvernului de la Bucureşti de a transfera sediul Ambasadei în Israel din oraşul Tel Aviv la Ierusalim, afirmă surse occidentale citate de presa israeliană.

Finanţarea mişcării Rezist este anchetată de procuorii DIICOT fiind investigate fapte de constituire de grup infracţional organizat şi spălare de bani. În anchetă sunt vizate tranzacţii cu cryptomonede realizate dintr-un depozit virtual, sumele fiind de peste 15 milioane dolari, arată luju.ro

Un incendiu puternic a izbucnit, ieri seara, în comuna Merei, din judeţul Buzău, la o hală de producţie de geamuri termopan. Reprezentanţii ISU Buzău au spus că s-a intervenit cu patru autospeciale intervin pentru stingerea incendiului. Potrivti acestora nu au fost victime.

Un bărbat a creat panică într-un teatru din Baltimore când a început să strige "Salut Hitler! Salut Trump!" în timpul desfăşurării unei piese de teatru relatează AP. Mulţi s-au panicat şi au ieşit din sală. După câteva minute, spectatorul a fost escortat afară din teatru de forţele de securitate şi spectacolul a continuat fără incidente după încheierea pauzei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici