Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

94 afișări

Încă se poate o pregătire rezonabilă pentru preşedinţia Consiliului UE, le-a transmis Preşedintele Klaus Iohannis membrilor Cabinetului Dăncilă, în frunte cu premierul, aflaţi la ceremonia de învestire a ministrului delegat George Ciamba. Această declaraţie vine după ce în ultimele zile presedintele a spus că România nu e pregătită pentru acest eveniment.

George Ciamba a depus în această dimineaţă, jurământul în funcţia de ministru delegat pentru afaceri europene, după demisia lui Victor Negrescu. Preşedintele a semnat marţi decretul, la scurt timp după ce propunerea din partea premierului Viorica Dăncilă a ajuns la Cotroceni.

Un preot în vârstă de 37 de ani a fost reţinut in Suceava fiind cercetat pentru omor din culpă după ce a lovit cu maşina două femei care mergeau pe marginea unui drum. Una dintre victime a murit ca urmare a ranilor.

Europarlamentarul Monica Macovei a demisionat din Partidul M10, pe care l-a fondat în anul 2015. Formatiunea nu a anuntat dacă Macovei va allege un alt partis şi dcaă intentionează să obţină un nou mandate de europarlamentar.

Doi bărbaţi acuzaţi de infracţiuni economice au fost executaţi in Iran, după ce au fost condamnaţi la pedeapsa cu moartea. Autirităţile încearcă să oprească infracţiunile de acest tip în contextul crizei economice cu care se confruntă ţara.

The Pink Legacy (Moştenirea roz), un diamant roz de aproape 19 carate, a fost vândut pentru 50 de milioane de dolari la o licitaţie organizată la filiala din Geneva, a casei Christie's. Asa s-a stabilit un nou record de preţ per carat, respectiv 2,6 milioane de dolari.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici