Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

64 afișări

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcţie de care se calculează costul creditelor de consum în lei cu dobândă variabilă, a crescut, azi, la 3,25% pe an, de la 3,19% pe an cât a fost ieri. Este a doua zi de creştere puternică pentru indicele ROBOR.

Încă o femeie din judeţul Argeş, în vârstă de 60 de ani, şi un tânăr de 18 ani din Prahova au murit din cauza gripei, anunţă Institutul Naţional de Sănătate Publică. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns astfel la 142.

Cei şapte protestatari care au aruncat, aseară, cu ketchup pe pereţii Ministerului Justiţiei, în semn de protest faţă de adoptarea OUG pe legile justiţiei, au fost sancţionaţi cu amenzi în valoare totală de 2.000 de lei, în cauză fiind deschis şi dosar pentru tulburarea ordinii publice.

Ministerul Finanţelor Public intenţionează să vândă titluri de stat din programul Tezaur, cel destinat persoanelor fizice, prin intermediul băncilor, arată un proiect de act normativ publicat pe site-ul instituţiei.

Peste 30.000 de imobile şi mai multe şcoli şi creşe din sud-estul Berlinului au rămas fără curent electric, după ce un muncitor a tăiat accidental o magistrală cheie pentru alimentarea cu energie electrică a zonei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici