Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

129 afișări

Judecătorii din Tribunalul Cluj anunţă că activitatea judiciară va fi suspendată timp de o săptămână, în urma ordonanţei care modifică legile justiţiei. La Cluj protestează peste 100 de judecători şi procurori.

Daniel Suciu şi Răzvan Cuc au depus, azi, jurământul de învestitură în funcţia de ministru la Dezvoltare Regională şi Transporturi, după ce şeful statului a semnat ieri decretele de numire.

O balustradă din beton de 15 metri de la un pod pietonal din judeţul Prahova s-a desprins şi a căzut peste calea ferată, între localităţile Moara Noua şi Bărcănesti. Nu au fost înregistrate victime, însă circulaţia feroviară este blocată.

O persoană a fost lovită de o garnitură de metrou, la staţia Apărătorii Patriei din Capitală, aceasta fiind transportată la spital în viaţă, conştientă, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Moştenitorii lui Michael Jackson dau în judecată HBO şi cer 100 de milioane de dolari ca daune pentru filmul documentar concentrat asupra celor doi bărbaţi care susţin că muzicianul i-a molestat sexual când erau copii.

Vladimir Plahotniuc, liderul Partidului Democrat din Moldova, este suspectat că ar fi orchestrat o operaţiune de spălare de bani în Rusia, valoarea prejudiciului fiind de aproape 600 de milioane de dolari. Anunţul a fost făcut de către autorităţile ruse, cu doar două zile înainte de alegerile din Republica Moldova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici