Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

34 afișări

Călin Popescu Tăriceanu a avut discuţii cu premierul Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria. Întâlnirea a avut loc în contextul consultărilor ce vor avea loc în cursul zilei la Cotroceni cu preşedintele Klaus Iohannis, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Criminalii, pedofii, violatorii şi corupţii să nu poată fi eliberaţi condiţionat. Este propunerea deputatului PNL Florin Roman, care a a depus la Senat, în procedură de urgenţă, un proiect de lege pentru modificarea Legii 286/2009 privind Codul penal.

Codul portocaliu de ploi nu a trecut fără urmări. Echipajele ISU au fost nevoite să intervină în mai multe localităţi din judeţul Ilfov pentru a scoate apa cu ajutorul motopompelor din peste 100 de curţi, case, instituţii publice şi străzi.

În 2018, piaţa articolelor de lux a crescut cu 5% (la 1.200 de miliarde de euro), datorită consumului accelerat din China, care acoperă o treime din achiziţiile globale de lux, arată un studiu Coface.

Larry, motanul de la reşedinţa din Londra a premierului Marii Britanii, le-a dat bătăi de cap membrilor echipei care se ocupă de securitatea preşedintelui SUA, Donald Trump, aflat într-o vizită de stat în regat, potrivit cnn.com.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici