Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri ale orei 12.00

290 afișări

Meteorologii au actualizat codul galben de vijelii. Astfel, dacă iniţial atenţionarea era valabilă pentru toată ţara, acum sunt vizate doar şapte judeţe, respectiv Argeş, Braşov, Buzău, Covasna, Dâmboviţa, Harghita şi Prahova. Atenţionarea expiră la ora 20.00.

În perioada următoare vor avea loc schimbări majore la Tarom, inclusiv o restructurare masivă, a anunţat ministrul Transporturilor Răzvan Cuc. În ultima perioadă au avut loc schimbări dese de conducere la Tarom, iar la companie a avut loc şi o descindere a DIICOT.

Un parapantistul francez, căutat de zeci de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti, a fost găsit la o pensiune din localitatea Greşu, judeţul Vrancea. El le-a povestit salvatorilor că s-a prăbuşit şi a mers pe jos, prin pădure, 20 de kilometri, până a ajuns în zona locuită.

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris, pe Facebook, ca Opoziţia să înceteze să catalogheze Legea Pensiilor ca fiind o „pomană electorală”. Fifor spune despre cei din Opoziţie că sunt "prizonierii unei viziuni de conţopist" care nu iau în considerare creşterea veniturilor la buget.

O parte dintre jucătorii de la naţionala de tineret a României urmează să se transfere. Potrivit lui Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, 4-5 jucători de la U21 se vor transfera în perioada următoare. Ianis Hagi, George Puşcaş, Ionuţ Nedelcearu, Alex Cicâldău, Cristi Manea şi Alex Paşcanu sunt pe lista de posibile transferuri.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici