Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

367 afișări

Soarta Sorinei este decisă azi. Magistraţii Tribunalului Olt vor spune dacă Sorina, fetiţa din Baia de Aramă, adoptată de o familie din SUA, poate pleca împreună cu părinţii adoptivi în America. În urma deciziei Curţii de Apel Craiova, de strămutare a dosarului, magistraţii din Olt sunt chemaţi să ia o decizie în dosarul în care procurorul general al Parchetului General a solicitat ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina.

Fostul premier Adrian Năstase a scris, pe blog, referitor la faptul că Secţia pentru investigarea infracţiunilor din justiţie este considerată o "anomalie" în raportul GRECO, dacă Parchetul Naţional Anticorupţie "a reprezentat o «anomalie» din punctul de vedere al practicii instituţionale europene".

Secţia pentru procurori în materie disciplinară discută, azi, suspendarea din funcţie a Mariei Piţurcă, procurorul care a luat-o cu forţa pe Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, pentru a o duce la familia adoptivă. Procurorul s-a prezentat la sediul CSM.

Un urs care a apărut la marginea oraşului Alba Iulia a fost filmat în timp ce se plimba, azi noapte, pe stradă. Animalul a ucis un câine şi un porc dintr-o gospodărie, iar oamenii au alertat autorităţile.

Marea Britanie şi Franţa au fost de acord să trimită trupe suplimentare în Siria pentru a înlocui forţele care urmează să fie retrase de Statele Unite, iar câteva state din Europa de Est ar putea trimite un număr redus de militari, relatează Foreign Policy, citând surse din Administraţia SUA.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici