Video Ţi-ai cumpărat bilet la festivalurile UNTOLD şi NEVERSEA? Mai ai şapte zile la dispoziţie să îl transformi gratuit în bilet ANYTIME

  • Fanii festivalurilor UNTOLD şi NEVERSEA nu trebuie să se îngrijoreze, anunţă organizatorii
  • Dacă ti-ai cumpărat deja bilet sau abonament la unul dintre cele două festivaluri poţi să le transformi în bilet sau abonament ANYTIME
  • Biletul sau abonamentul ANYTIME îţi asigură accesul la una din următoarele trei ediţii de festival
  • Biletele pot fi transformate pana pe 6 mai 2020
1368 afișări

Organizatorii festivalurilor UNTOLD şi NEVERSEA oferă posibilitatea posesorilor de abonamente şi bilete să le transforme gratuit în abonamente şi bilete ANYTIME, pe site-urile festivalurilor. Biletul sau abonamentul ANYTIME îţi asigură accesul la una din următoarele trei ediţii de festival.

Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD şi NEVERSEA: „Am considerat că este de datoria noastră să îi asigurăm pe toţi cei care au cumpărat bilete şi abonamente că indiferent de ce se va întămpla în acest an, vor avea garantat accesul la una din următoarele trei ediţii UNTOLD sau NEVERSEA, inclusiv la ediţia din acest an, în situaţia în care vom putea să organizăm cele două festivaluri în perioadele deja cunoscute.

Alina locuieşte în Cipru, iar anul acesta urma să meargă la festivalul NEVERSEA cu prietenele sale cu scopul de a se distra pe cinste înainte de nuntă.

Alina Popa, posesor abonament NEVERSEA: „Eu alesesem să mă duc la NEVERSEA cu prietenele mele pentru petrecerea burlăciţelor pentru că anul viitor o sa am nuntă. Mi-am cumpărat biletul in februarie şi îmi căutam cazare, bilet de avion. Din păcate a venit coronavirusul şi mi-a dat planurile peste cap. Ideea organizatorilor este foarte bună, ajută mulţi oameni care şi-au luat deja biletele. Chiar dacă se va ţine festivalul, aş fi puţin speriată şi mi-ar fi puţin teamă să ajung la festival.”

Ioana este fan festivaluri. Abia aştepta vara, ca să se distreze. Dacă nu s-ar mai ţine festivalul UNTOLD, ar fi tristă, spune ea. Se bucură însă de decizia organizatorilor şi si-a schimbat deja abonamentul.

Ioana Covrig, fan festival UNTOLD: „Faţă de decizia altor festivaluri din Europa mi se pare o decizie mult mai bună şi dat fiind faptul că e posibil sau nu să se mai ţină festuvalul anul acesta, mi se pare o idee foarte bună ca biletele să fie valabile şi la anul sau peste doi ani şi chiar peste trei ani. Eu mi-am transformat deja biletul. Urmăresc în fiecare zi live-urile artiştilor, update-urile lor. Pentru mine dacă nu s-ar mai ţine UNTOLD ar fi un motiv de tristeţe.

Dacă vrei si tu să îţi transformi bileteul sau abonamentul, intră până pe 6 mai 2020 pe UNTOLD.com şi pe NEVERSEA.com şi accesează gratuit opţiunea ANYTIME PASS.

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici