Un britanic a intrat în Cartea Recordurilor după ce s-a îmbrăcat cu toate tricourile din casă

  • David Rush, care a înregistrat deja peste 100 de recorduri mondiale, a intrat iar în Cartea Recordurilor
  • De această dată a îmbrăcat 32 de tricori într-un minut, cu unul mai mult decât precedentul record
  • În video se vede că David nu ar fi reuşit să bată recordul fără ajutorul soţiei sale
776 afișări

David Rush ne arată că nimic nu este imposibil. El a câştigat deja peste 100 de recorduri mondiale şi încă nu vrea să se lase bătut.

Prin ceea ce face, David promovează educaţia STEM, iar de data asta a făcut echipă cu soţia Jenefier pentru a înregistra un alt record.

Te întrebi câte tricouri poţi să îmbraci într-un minut? David reuşeşte să îmbrace 32, cu un tricou mai mult decât recordul anterior. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici