Video Un tablou de Picasso a fost câştigat la o tragere la sorţi

  • Un tablou de Pablo Picasso, adjudecat prin tragere la sorţi cu scop umanitar
  • Biletele pentru tragerea la sorţi au costat numai 100 de euro
  • Organizatorii au strâns peste 5 milioane de euro din vânzare de bilete
513 afișări

Casa de licitaţii Christie´s a găzduit miercuri o tragere la sorţi inedită. Lucrarea ”Natură moartă”, de Pablo Picasso a fost atribuită unuia dintre cei care au cumpărat câte un bilet în valoare de 100 de euro.

Organizatorii evenimentului au anunţat că au fost strânşi nu mai puţin de 5 milioane de euro din vânzarea de bilete, nu mai puţin de 50.000 de tichete de participare la lictaţie fiind achiziţionate online.

Banii vor fi donaţi în scopuri umanitare. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici