VIDEO. Mutaţie stranie: Pisica cu două feţe

  • O familie din Oregon a primit o mare surpriză atunci când pisica lor a fătat
  • Puiul de pisică a venit pe lume cu o înfăţişare mai puţin obişnuită
  • Puiul are două feţe şi două nume: Biscuits şi Gravy
22307 afișări
Imaginea articolului VIDEO. Mutaţie stranie: Pisica cu două feţe

Sursa foto: Mediafaxfoto

O familie din statul american Oregon a primit o surpriză neobişnuită atunci când pisica lor a fătat. Ea a dat naştere unui pui perfect sănătos care are două feţe.

Puiul de pisică are acum, din cauza înfăţişării sale neobişnuite, două nume: Biscuits şi Gravy. Pisicile care se nasc cu această anomalie sunt cunoscute sub denumirea Ianus, dată după numele zeului roman cu două feţe.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici