Ce îşi uită românii în călătoriile cu Uber în 2024

Ce îşi uită românii în călătoriile cu Uber în 2024

Toată lumea ştie sentimentul acela de parcă ne cade cerul în cap atunci când realizăm că am uitat ceva important. Se întâmplă tuturor - te grăbeşti să ajungi undeva şi atunci îţi dai seama că ai uitat ceva. Din fericire, Uber înţelege senzaţia. De aceea, compania îşi continuă tradiţia şi lansează a opta ediţie din Enciclopedia anuală a lucrurilor uitate şi găsite în Uber, oferind informaţii despre cum se pot recupera lucrurile uitate. Aşa că, dacă ai uitat ceva în Uber, este foarte probabil că o să-ţi recuperezi bunurile.

Enciclopedia prezintă lista obiectelor uitate în Uber de către utilizatori, de la cele mai obişnuite, până la cele mai surprinzătoare. Cum este de aşteptat, oamenii îşi uită cel mai des cheile sau telefonul, dar, în mod surprinzător, cineva şi-a uitat o pătură personalizată cu ei şi câinele lor.

În România, Bucureştiul este oraşul în care se uită cele mai multe obiecte, fiind pe locul 6 în topul oraşelor europene. Enciclopedia cuprinde oraşele cu cei mai mulţi uituci, zilele săptămânii şi momentele din zi în care au fost uitate cele mai multe obiecte, alături de sfaturi pentru recuperarea lor.

 

Comunicat furnizat si asumat de Conan Public Affairs

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19434

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici