Subaru recheamă în service 118.000 de vehicule din SUA din cauza unor senzori de airbag defecţi

Subaru recheamă în service 118.000 de SUV-uri şi sedanuri din Statele Unite pentru a remedia un senzor defect care poate împiedica desfăşurarea airbagurilor în caz de accident, a anunţat miercuri Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi (NHTSA), citată de Reuters.

123 afișări
Imaginea articolului Subaru recheamă în service 118.000 de vehicule din SUA din cauza unor senzori de airbag defecţi

Subaru recheamă în service 118.000 de vehicule din SUA din cauza unor senzori de airbag defecţi

Rechemarea vizează diverse modele Outback şi Legacy din anii 2020 până în 2022.

Este a treia rechemare în service care provine din aceleaşi probleme de la piese produse de acelaşi furnizor. Toyota a rechemat în decembrie 1,12 milioane de vehicule, în timp ce Honda a rechemat 750.000 în februarie.

„Un condensator din senzorii pentru sistemul de detectare a pasagerilor (ODS) se poate fisura şi poate produce un scurtcircuit, ceea ce poate împiedica desfăşurarea airbagului pentru pasagerul din faţă în caz de accident”, a precizat NHTSA.

Dealerii vor înlocui senzorii ODS de pe scaunul pasagerului din faţă pentru a remedia problema.

Subaru a declarat că are cunoştinţă de 23 de rapoarte tehnice şi 253 de cereri de garanţie legate de această condiţie, dar nu există accidente sau răniţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici