Alianţa PSD-PNL îl va susţine pe Dan Cristian Popescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei

  • Alianţa PSD-PNL îl va susţine pe deputatul Dan Cristian Popescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei, afirmă liderul social-democrat, Marcel Ciolacu.
  • Numele lui Popescu era vehiculat pentru a candida la Sectorul 2, însă a fost preferat prefectul Capitalei, Rareş Hopincă.
798 afișări
Imaginea articolului Alianţa PSD-PNL îl va susţine pe Dan Cristian Popescu pentru funcţia de viceprimar al Capitalei

Sursa foto: Mediafax Foto

„Rareş Hopincă la 2 şi la Sectorul 5 - Adrian Vigheciu. Aşa au hotărât organizaţiile”, spune Marcel Ciolacu.

Întrebat de ce Dan Cristian Popescu nu este candidatul alianţei pentru Sectorul 2, numele acestuia fiind vehiculat, preşedintele PSD spune: „Este o decizie politică. Cu asta ne ocupăm, luăm deciziile politice în cadrul partidului. Este o decizie politică. (...) Atributul nostru este de a lua decizii politice”.

Totodată, el spune că deputatul PSD Dan Cristian Popescu va fi susţinut pentru funcţia de viceprimar al Capitalei.

Ciolacu spune că medicul Cătălin Cîrstoiu „va fi primarul general al Capitalei”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici