Dinamo şi UTA au fost pedepsite drastic după bătaia între suporteri pe Arcul de Triumf

Dinamo Bucureşti şi UTA Arad şi-au aflat sancţiunile după ce mai mulţi suporteri s-au bătut atât în afara stadionului, cât şi pe teren, în ultima etapă a sezonului regulat.

482 afișări
Imaginea articolului Dinamo şi UTA au fost pedepsite drastic după bătaia între suporteri pe Arcul de Triumf

Comisia de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal (FRF) a hotărât ca cele două echipe să joace patru meciuri fără spectatori. Astfel, fanii celor două echipe nu vor mai putea asista la niciun meci de acasă în acest sezon. 

De asemenea, cele două cluburi au fost amendate cu câte 100.000 de lei.

"În temeiul art. 82.1 şi 3.e, art. 83.2.f din RD, cu aplicarea art. 42.1, raportat la art. 27 din RD, se sancţionează SC Dinamo 1948 SA cu măsura programării meciurilor fără spectatori pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 100.000 lei.

În temeiul art. 82.2 şi 3.e şi art.83.2.f din RD, cu aplicarea art. 42.1, raportat la art.27 din RD, se sancţionează clubul AFC UTA Arad cu măsura programării meciulor fără spectatori pentru patru jocuri şi penalitate sportivă de 100.000 lei", se arată în hotărârea Comisiei FRF.

Dinamo va mai avea de plătit 33.750 de lei pentru incidente în meciul cu AFC Hermannstadt.

UTA Arad se află pe locul trei în clasamentul din play out cu 23 de puncte, iar Dinamo Bucureşti este pe poziţia a opta, pe loc de baraj, cu 15 puncte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici