Lionel Messi a fost desemnat în premieră jucătorul lunii în MLS

  • Lionel Messi, superstarul lui Inter Miami, a fost desemnat jucătorul lunii aprilie în MLS.
  • Argentinianul a contribuit la 10 din golurile din luna aprilie reuşite de echipa sa.
239 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi a fost desemnat în premieră jucătorul lunii în MLS

Lionel Messi a fost desemnat în premieră jucătorul lunii în MLS

Argentinianul a avut o lună foarte bună, contribuind la invincibilitatea echipei sale din campionatul american de-a lungul întregii luni. Cu trei victorii şi o remiză, Messi a acumulat şase goluri şi patru pase de gol în patru meciuri.

Argentinianul a revenit în MLS după o accidentare la începutul lunii aprilie, după ce a lipsit patru meciuri pentru Inter Miami. El s-a înscris în cursa pentru MLS Golden Boot Race şi este unul dintre primii favoriţi pentru titlul de MVP al MLS 2024.

Jucătorul MLS al lunii este votat de un grup de membri selecţionaţi ai presei naţionale, în cadrul unui scrutin realizat de MLS Communications.

Miami a câştigat două premii consecutive pentru Jucătorul lunii, Suarez revendicându-l în februarie/martie.

Herons se confruntă cu New York Red Bulls în acest weekend în MLS. Este o confruntare în Conferinţa de Est între Miami, locul 1, şi RBNY, locul 3.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici