VIDEO  O maşină a explodat în timp ce era alimentată cu GPL: 20 kg de cocaină au zburat prin aer

Incidentul, care nu a avut consecinţe pentru cei prezenţi, a avut o întorsătură curioasă când benzinăria a fost învăluită într-un nor de praf alb.

1249 afișări
Imaginea articolului O maşină a explodat în timp ce era alimentată cu GPL: 20 kg de cocaină au zburat prin aer

O maşină a explodat în timp ce era alimentată cu GPL: 20 kg de cocaină au zburat prin aer

Totul s-a întâlmplat într-o benzinărie din nordul Argentinei, unde camerele de supraveghere au imortalizat explozia care a implicat o maşină oprită la o pompă de alimentare.

După cum se vede în videoclip, un Ford Focus, o versiune foarte populară pe continentul sud-american, ia foc brusc, cu partea din spate, la nivelul rezervorului, complet distrusă de violenţa exploziei.

Indicentul, care ar fi putut provoca pagube mult mai mari, are cauze care au rămas incerte.

Din fericire, reglementările de siguranţă argentinene - care impun ocupanţilor să nu rămână la bordul vehiculului în timp ce alimentează cu gaz metan - au făcut ca femeia care conducea maşina şi cei trei copii care o însoţeau să nu fie loviţi direct de unda de şoc.

Şi mai surprinzător, şoferul era un ofiţer de poliţie din Buenos Aires. Femeia a negat că ar fi avut cunoştinţă de prezenţa narcoticelor ascuns în rezervorul maşinii, argumentând că nu este proprietatea ei, ci se afla într-o călătorie de aproape 300 km spre o locaţie de pe graniţa de nord a ţării.

Potrivit autorităţilor, la bord se aflau în jur de 20 de kilograme de cocaină, care s-au evaporat instant.

Poliţista se afla în concediu din motive de sănătate şi a fost imediat înlăturată din funcţie şi acuzată de săvârşirea infracţiunii de transport de droguri, agravată de apartenenţa la poliţie.

Anchetatorii vor să stabilească dacă a acţionat singură sau dacă a făcut parte dintr-o organizaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici