Timişoreanca Mădălina Stanca este campioană europeană la Culturism şi Fitness

  • Sportiva timişoreană Mădălina Stanca a devenit sâmbătă campioană europeană la Culturism şi Fitness.
  • Studenta a reuşit această performanţă la numai o săptămână după ce şi-a adjudecat două titluri de campioană balcanică şi unul de campioană absolută la secţiunea Bikini Fitness a Campionatului Balcanic.
956 afișări
Imaginea articolului Timişoreanca Mădălina Stanca este campioană europeană la Culturism şi Fitness

Sursa foto: Facebook / Federatia Romana de Culturism si Fitness

Sportiva timişoreană Mădălina Stanca îşi pune în palmares noi premii remarcabile. În acest weekend, Mădălian Stanca tocmai a devenit campioană europeană la Culturism şi Fitness.

Studenta minionă din oraşul de pe Bega a reuşit această performanţă la numai o săptămână după ce şi-a adjudecat două titluri de campioană balcanică şi unul de campioană absolută la secţiunea Bikini Fitness a Campionatului Balcanic de Culturism şi Fitness desfăşurat în perioada 26 – 28 aprilie.

Aflată la prima ei participare la un Campionat European de Culturism şi Fitness, sportiva Mădălina Stanca a câştigat locul I la Categoria Junioare I (21 – 23 de ani, sub 160 cm), devenind, astfel, Campioana Europeană a categoriei. Totodată, ea a mai reuşit o performanţă extrem de importantă. După foarte multe etape de selecţie la Categoria Senioare a ocupat locul V, clasându-se în faţa a altor 20 de sportive experimentate.

Sâmbătă, Mădălina Stanca urcat pe podium şi la secţiunea Fit Model Junioare a Campionatului European de Culturism şi Fitness, obţinând locul al III-lea.

Legitimată la U Cluj, Mădălina Stanca, sportivă de 20 de ani din Timişoara, a participat în acest weekend la Campionatul European de Culturism şi Fitness, competiţie care se desfăşoară la Santa Susanna (Spania), în perioada 1 – 4 mai 2024. Ea a obţinut locul I la Categoria Junioare I (21 – 23 de ani, sub 160 cm), respectiv locul V la Senioare.

Mădălina Stanca este studentă la Universitatea Politehnica din Timişoara. Ea studiază Automatică şi Calculatoare şi a descoperit acest sport datorită mamei sale. De cinci ani a început antrenamentele la Smartfit Timişoara, acolo unde a cunoscut-o pe Narcisa Martin, campioana europeană Bikini fitness, care i-a devenit antrenoare, alături de Cristi Martin.

„Sunt recunoscătoare tuturor celor care m-au susţinut, Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, antrenorilor mei, Narcisa şi Cristi Martin, Smartit, clubului U Cluj. Acum cinci ani, am intrat în sala de fitness datorită mamei mele, iar Narcisa m-a convins prin pasiunea ei faţă de sport”, declară deja multipla campioană Europeană şi Balcanică.

Narcisa Martin, de opt ori campioană naţională la Bikini fitness (de patru ori campioană absolută), campioană balcanică absolută şi medaliată cu aur şi cu argint în ultimii doi ani la Campionatul European la aceeaşi categorie, are rezultate excelente ca antrenoare.

„Pe Mădălina o antrenez constant de 5 ani, după ce am selectat-o încă de la vârsta de 15 ani, datorită talentului ei. Mădălina este face antrenamente zilnice, urmează asumat o dietă strictă şi corespunzătoare sportului pe care îl practică. În această perioadă, ea a mai participat la ediţii ale Campionatului Naţional de Culturism şi Fitness, iar seriozitatea şi performanţele obţinute i-au atras selecţia în lotul naţional. Participarea ei la Campionatul European de Culturism şi Fitness este p premieră în cariera sportivei şi a treia prezenţă a ei la o competiţie internaţională, ca reprezentantă a României”, a declarat Narcisa Martin, campioana europeana Bikini fitness, antrenoarea Mădălinei şi trainer în cadrul Smartfit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici