Honda va investi 11 miliarde de dolari în fabrici de vehicule electrice şi baterii în Canada

Compania Honda a anunţat că va investi 11 miliarde de dolari în fabrici de vehicule electrice şi baterii în Canada. Anunţul a fost făcut joi. Aceasta va fi cea mai mare investiţie realizată vreodată de producătorul japonez de automobile în Canada.

116 afișări
Imaginea articolului Honda va investi 11 miliarde de dolari în fabrici de vehicule electrice şi baterii în Canada

Honda va investi 11 miliarde de dolari în fabrici de vehicule electrice şi baterii în Canada

Investiţiile se vor adăuga celor existente în Ontario, au anunţat joi, producătorul japonez de automobile în Canada şi premierul canadian Justin Trudeau, potrivit Reuters.

Operaţiunile ar trebui să înceapă până în 2028, cu o capacitate de producţie anuală estimată de maximum 240.000 de vehicule electrice şi 36 gigawaţi-oră pentru baterii.

Honda a transmis că va contribui cu cel mult 70% din investiţia totală, restul provenind de la partenerii şi din subvenţiile guvernamentale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici