Superliga de fotbal. CFR Cluj şi Univ.Craiova luptă de la distanţă pentru locul doi

CFR Cluj şi Univ.Craiova luptă de la distanţă pentru locul doi în clasamentul Superligii de fotbal. Ambele echipe joacă sâmbătă pe teren propriu cu Farul Constanţa şi Sepsi Sf.Gheorghe. Partidele fac parte din ultima etapă a play-off-ului campionatului naţional.

224 afișări
Imaginea articolului Superliga de fotbal. CFR Cluj şi Univ.Craiova luptă de la distanţă pentru locul doi

Superliga de fotbal. CFR Cluj şi Univ.Craiova luptă de la distanţă pentru locul doi

Cele două meciuri vor începe la ora 21.00. CFR Cluj va întâlni pe teren propriu Farul Constanţa. Ardelenii au nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura poziţia de vicecampioană a României fără a mai urmări partida din Bănie. Echipa lui Gheorghe Hagi mai are doar miza locului patru pe care îl ocupă în prezent şi pe care îl poate pierde în faţa lui Sepsi.

Universitatea Craiova are asigurată poziţia a treia însă speră să obţină locul doi. Oltenii au nevoie de victorie în partida cu Sepsi şi de înfrângerea CFR în faţa formaţiei constănţene. Locurile doi şi trei asigură prezenţa în preliminariile Conference League.

Ultimul meci al play-off-ului se va disputa duminică de la ora 21.00. Se vor întâlni Rapid Bucureşti, locul 6, şi FCSB, noua campioană a României.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici