Armata israeliană: cadavrul unui ostatic răpit pe 7 octombrie, descoperit în Gaza

Cadavrul unui ostatic israelian răpit pe 7 octombrie a fost descoperit în Gaza. Militarii israelieni l-au recuperat, au anunţat reprezentanţii armatei IDF. Bărbatul a fost răpit în timp ce se plimba cu bicicleta.

312 afișări
Imaginea articolului Armata israeliană: cadavrul unui ostatic răpit pe 7 octombrie, descoperit în Gaza

Armata israeliană: cadavrul unui ostatic răpit pe 7 octombrie, descoperit în Gaza

Armata israeliană a declarat sâmbătă că trupul lui Ron Benjamin a fost recuperat de forţele sale care se află în Gaza, potrivit Sky News.

IDF a mai anunţat că Benjamin se numără printre cele 252 de persoane capturate de membrii Hamas în timpul atacului din 7 octombrie.

O organizaţie care se ocupă de ostatici şi persoanele dispărute a spus că Ron Benjamin, în vârstă de 53 de ani, mergea cu bicicleta în Kibbutz Be'eri din Israel când a fost luat ostatic pe 7 octombrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
cadavru,
ostatic,
gaza

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici