Rusia. Un politician transsexual, care se considera femeie, a anunţat că a redevenit bărbat

  • Roman Alyoshin, un politician transsexual din Rusia, a anunţat că a redevenit bărbat.
  • Anterior, acesta s-a considerat femeie şi a folosit numele Yulia.
  • El a prezentat scuze poporului rus şi a spus că luat decizia în timpul postului ortodox.
252 afișări
Imaginea articolului Rusia. Un politician transsexual, care se considera femeie, a anunţat că a redevenit bărbat

Rusia. Un politician transsexual, care se considera femeie, a anunţat că a redevenit bărbat

Roman Alyoshin a declarat joi că a revenit la genul atribuit la naştere, potrivit Reuters. Cunoscut anterior sub numele Yulia Alyoshina, el a candidat pentru postul de guvernator al unei regiuni din Siberia. Totuşi, Alyoshin s-a retras din cursa electorală de anul trecut invocând legislaţia rusă care interzice schimbările de gen.

Alyoshin a mai spus că a luat decizia de a redeveni bărbat în timpul Postului Ortodox, după o perioadă de „frământare spirituală”.

„Am parcurs albumele vechi ale strămoşilor mei, m-am rugat pentru ei şi asta m-a ajutat să ajung la ideea că sunt un tip. Sunt un patriot al ţării mele, de aceea locuiesc în Rusia. Îmi cer scuze poporului rus”, a scris Alyoshin pe Telegram.

Alyoshin este primul politician transsexual din Rusia. În trecut, a publicat fotografii cu el purtând rochii şi având părul blond până la umeri. Noua fotografie de profil de pe Telegram îl arată cu părul scurt şi purtând un hanorac cu glugă.

În ultimii ani, autorităţile din Rusia au înăsprit foarte mult regulile care vizează comunitatea LGBTQ. De altfel, preşedintele rus Vladimir Putin foloseşte în discursurile sale comunitatea LGBTQ drept o dovadă a decăderii morale din ţările occidentale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici