OpenAI şi Reddit au bătut palma. Parteneriatul dintre cele două companii va ajuta la antrenarea ChatGPT

  • OpenAI a încheiat un acord cu Reddit pentru a aduce conţinutul reţelei de socializare în antrenarea ChatGPT.
  • În cadrul noului acord, ChatGPT va avea acces la conţinutul Reddit în timp real.
139 afișări
Imaginea articolului OpenAI şi Reddit au bătut palma. Parteneriatul dintre cele două companii va ajuta la antrenarea ChatGPT

OpenAI şi Reddit au bătut palma. Parteneriatul dintre cele două companii va ajuta la antrenarea ChatGPT

Reddit şi OpenAI au încheiat un parteneriat pentru a utiliza datele Reddit pentru a antrena ChatGPT şi pentru a dezvolta noi funcţii bazate pe inteligenţă artificială pentru platformă.

În cadrul acordului, compania din spatele chatbot-ului ChatGPT va avea acces la conţinutul Reddit în timp real, notează BBC.

,,Includerea Reddit în ChatGPT susţine credinţa noastră într-un internet conectat, îi ajută pe oameni să găsească mai mult din ceea ce caută şi ajută noile audienţe să găsească o comunitate pe Reddit", a declarat Steve Huffman, directorul executiv al Reddit, potrivit Deutsche Welle.

Anterior, în februarie, Reddit a încheiat, de asemenea, un acord cu Alphabet, compania mamă a Google, pentru a pune conţinutul său la dispoziţia modelelor de inteligenţă artificială.

Reddit găzduieşte mii de forumuri dedicate unor subiecte specifice, cum ar fi glume, muzică, jocuri, dar şi subiecte mai serioase.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici