Axis Communications lansează noi difuzoare multifuncţionale

Axis Communications lansează noi difuzoare multifuncţionale

Axis Communications a lansat o nouă serie de difuzoare IP destinate transmiterii de mesaje vocale şi a muzicii de fundal. Modelele au un design elegant şi sunt disponibile în negru şi alb, fiind ideale pentru instalarea în interior sau în locaţii exterioare protejate de streaşină, în magazine, instituţii educaţionale, spaţii comerciale şi alte locaţii.

Noile difuzoare completează portofoliului Axis, potrivindu-se perfect cu orice instalaţie. Modelul AXIS C1110-E de dimensiuni mai mari are un sunet de bass mai bogat decât modelul AXIS C1111-E de dimensiuni mai mici, recomandându-l ca fiind ideal pentru redarea muzicii de fundal, ambele difuzoare permiţând însă transmiterea de mesaje vocale clare, în direct sau preînregistrate, pentru garantarea securităţii şi siguranţei.

Aceste sisteme de difuzor multifuncţionale sunt echipate cu un program software de gestionare a sunetului care este responsabil pentru activităţile de planificare, zonare şi gestionare a utilizatorilor. Difuzoarele sunt construite pe baza unor standarde deschise, pentru o integrare facilă cu sistemele de telefonie VoIP, sistemele VMS, soluţiile de analiză şi multe altele.

 

Comunicat furnizat si asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19427

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici