Caravana „Ora de Carieră 60” porneşte în liceele din România

Caravana „Ora de Carieră 60” porneşte în liceele din România pentru a susţine elevii în alegerea carierei potrivite

Fundaţia Leaders în parteneriat cu Lidl România şi Asociaţia Acting Up au dat startul Caravanei „Ora de Carieră 60”, o serie de evenimente organizate la nivel naţional sub umbrela programului „Ora de Carieră”, cu scopul de a susţine elevii de liceu în procesul de orientare în carieră.

Primele oraşe în care a ajuns Caravana au fost Călăraşi, Giurgiu, Alexandria, Slatina şi Craiova, unde la începutul lunii aprilie au avut loc deja ateliere de câte 60 de minute pentru elevii din 14 licee, cumulând un număr total de peste 1500 de participanţi.

Programul se adresează predominant elevilor din clasele a X-a şi a XI-a din liceele cu profil teoretic, tehnologic, economic şi vocaţional, iar participarea este gratuită.

Următoarea caravană „Ora de Carieră 60” este programată în perioada 13-17 mai 2024 în judeţele Ialomiţa, Brăila, Buzău, Prahova şi Dâmboviţa. În total, până în februarie 2025, Caravana „Ora de Carieră 60” va număra peste 6000 de beneficiari direcţi.

 

 

Comunicat furnizat si asumat de Fundatia Leaders

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19390

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici