Peste 50 de lideri din business şi societate civilă aşteptaţi la CEO Build

Habitat for Humanity România: Peste 50 de lideri din business şi societate civilă aşteptaţi la CEO Build

34% din populaţia României este în risc de sărăcie sau excluziune socială, conform Eurostat.

Habitat for Humanity România organizează CEO Build pe 16 mai 2024: un eveniment unic şi o desfăşurare de forte extraordinară, cu scopul de a produce o schimbare în societate.

La eveniment vor fi prezenţi Jonathan Reckford, CEO, Habitat for Humanity International şi peste 50 de lideri de top din companii şi membri ai societăţii civile, care îşi dau mâna să construiască împreună locuinţe pentru familiile vulnerabile.

Habitat for Humanity România are plăcerea să anunţe organizarea unui eveniment unic în România, CEO Build, ce va avea loc joi, pe 16 mai. Evenimentul este inspirat de conceptul dezvoltat deja de Habitat for Humanity International şi se va desfăşura în comuna Berceni, judetul Prahova.

 

Comunicat furnizat şi asumat de Conan Public Affairs

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19464

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici