SAINT-GOBAIN ROMÂNIA ŞI OMV PETROM SEMNEAZĂ UN ACORD PENTRU ACHIZIŢIA DE ENERGIE VERDE

SAINT-GOBAIN ROMÂNIA ŞI OMV PETROM SEMNEAZĂ UN ACORD PENTRU ACHIZIŢIA DE ENERGIE VERDE

Saint-Gobain România şi OMV Petrom semnează un acord pentru achiziţia de energie electrică din surse regenerabile pentru toate siturile Saint-Gobain la nivel local.

În baza acestui acord, OMV Petrom va furniza în următorii cinci ani aproximativ 800 GWh de energie verde în 14 locaţii Saint-Gobain din România, contribuind astfel la obiectivele de sustenabilitate ale Grupului şi la eforturile de decarbonizare ale Saint-Gobain. Livrările vor începe în ianuarie 2026 şi energia va fi obţinută din surse eoliene şi fotovoltaice.

Odată cu această investiţie, Saint-Gobain România va acoperi 100% din necesarul de energie la toate punctele sale de lucru: Saint-Gobain Glass (Călăraşi), Saint-Gobain Isover (Ploieşti), Saint-Gobain Rigips (Turda şi Cheia), Saint-Gobain Weber (Turda, Brăneşti, Suceava), Duraziv (Popeşti Leordeni), Saint-Gobain Prime Glass Working (Vălenii de Munte) şi Chryso Romania (Ariceştii Rahtivani).

 

Comunicat furnizat şi asumat de 2ActivePR

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19463

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici