SD Worx finalizează cu succes achiziţia liderului de piaţă din România

SD Worx finalizează cu succes achiziţia liderului de piaţă din România în domeniul soluţiilor de salarizare şi HR

Furnizorul european de top pentru soluţii de HR şi payroll, SD Worx, a finalizat cu succes achiziţia Romanian Software, liderul pieţei din România pentru soluţii de salarizare şi management al capitalului uman (HCM).

SD Worx şi-a anunţat anterior, în decembrie 2023, intenţia de a achiziţiona Romanian Software. Tranzacţia a fost supusă aprobării Consiliului Concurenţei şi a primit aviz favorabil în cursul lunii aprilie. Astăzi, ambele părţi au încheiat oficial tranzacţia.

Prin această achiziţie, SD Worx îşi consolidează poziţia în Europa Centrală şi îşi extinde oferta de tehnologie proprie de payroll către clienţii interni şi internaţionali. Romanian Software obţine acces la software-ul şi serviciile complete de payroll şi HR ale SD Worx, precum şi la prezenţa sa în continuă expansiune pe întreg cuprinsul Europei. România marchează a 18-a ţară europeană în care SD Worx deţine un software de payroll şi HR.

 

 

Comunicat furnizat si asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19420

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici