Spania îl angajează pe Del Bosque pentru a superviza federaţia de fotbal

  • Fostul selecţioner al Spaniei, Vicente del Bosque, a fost numit în fruntea unui nou comitet care va superviza federaţia de fotbal a ţării.
  • Guvernul spaniol a anunţat săptămâna trecută că va fi numit un comitet special până când federaţia va organiza alegeri pentru a-l înlocui pe Luis Rubiales.
130 afișări
Imaginea articolului Spania îl angajează pe Del Bosque pentru a superviza federaţia de fotbal

Spania îl angajează pe Del Bosque pentru a superviza federaţia de fotbal

Rubiales, fostul preşedinte al federaţiei, a fost arestat la 3 aprilie în cadrul unei anchete de corupţie.

Rubiales se confruntă cu un proces separat pentru constrângere şi agresiune sexuală - pe care le neagă - pentru că a sărutat-o pe Jenni Hermoso după ce Spania a câştigat Cupa Mondială feminină din Australia în 2023.

Del Bosque a condus naţionala masculină a Spaniei la prima victorie la Cupa Mondială în 2010 şi a continuat cu un succes la Campionatul European în 2012.

În vârstă de 73 de ani, el a câştigat opt trofee în timpul celor trei mandate de manager la Real Madrid, inclusiv două titluri de Liga Campionilor în 2000 şi 2002.

Spania va fi coorganizatorul Cupei Mondiale masculine din 2030, care se va disputa în şase ţări de pe trei continente.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici