Scandal de spionaj în Marea Britanie. Trei bărbaţi, acuzaţi că au lucrat cu serviciile din Hong Kong

  • Trei bărbaţi din Marea Britanie sunt acuzaţi că au lucrat cu serviciile de informaţii din Hong Kong.
  • Ei au fost reţinuţi şi urmează să fie duşi în faţa judecătorului.
  • Anchetatorii spun că nu există nicio legătură cu un caz asemănător în care ar fi implicate serviciile din Rusia.
453 afișări
Imaginea articolului Scandal de spionaj în Marea Britanie. Trei bărbaţi, acuzaţi că au lucrat cu serviciile din Hong Kong

Scandal de spionaj în Marea Britanie. Trei bărbaţi, acuzaţi că au lucrat cu serviciile din Hong Kong

Trei bărbaţi au fost acuzaţi în temeiul Legii privind securitatea naţională. Ei ar avea legături cu serviciul de informaţii din Hong Kong, potrivit BBC.

Cei trei vor fi duşi luni la Tribunalul din Westminster. Poliţia Metropolitană a anunţat că ancheta din Hong Kong nu are legătură cu un caz asemănător care implică Rusia.

În cadrul anchetei, 11 persoane au fost reţinute şi audiate în baza Legii securităţii naţionale.

Cei trei bărbaţi acuzaţi au vârstele de 37, 38 şi 63 de ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici