Accident între Voila şi Făgăraş. Un şofer nu s-a asigurat şi maşina sa a fost lovită de un tren

  • Un autoturism a fost lovit, sâmbătă dimineaţă, de un tren, după ce şoferul nu s-a asigurat la o trecere la nivel cu calea ferată, anunţă CFR SA.
  • O persoană din maşină a murit, iar alţi pasageri din autoturism au fost răniţi.
134 afișări
Imaginea articolului Accident între Voila şi Făgăraş. Un şofer nu s-a asigurat şi maşina sa a fost lovită de un tren

Accident între Voila şi Făgăraş. Un şofer nu s-a asigurat şi maşina sa a fost lovită de un tren

„Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că astăzi, 11 mai 2024, în jurul orei 07:25, ca urmare a neasigurării a unui conducător auto la o trecere la nivel cu calea ferată, situată între staţiile Voila şi Făgăraş, s-a produs lovirea autoturismului de către trenul IRN 473, la km 74+380. Din informaţiile transmise de la faţa locului, pasagerii şi personalul feroviar din trenul IRN 473 nu au fost răniţi, fiind înregistrate însă persoane rănite şi un decedat în rândul pasagerilor din autoturism”, potrivit unui comunicat de presă.

Trenul, care circulă în relaţia Curtici - Bucureşti Nord, este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfăşurate de către organele abilitate.

„Până la reînscrierea în circulaţie a trenului IRN 473, următoarele 2 trenuri - R 2101 (Braşov - Sibiu) şi R 2512 (Sibiu - Făgăraş) - vor staţiona temporar în gările Voila, respectiv Făgăraş, deoarece pe intervalul respectiv este linie simplă. Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat şi îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor rutiere, este strict condiţionată de finalizarea cercetărilor desfăşurate la faţa locului de organele abilitate”, spune purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan.

CFR Călători transmite că cei 112 de pasageri şi personalul feroviar din trenul IR 473 nu s-au aflat în pericol.

„Trenul are o întârziere de aproximativ 180 de minute. Traficul feroviar este întrerupt temporar fiind necesară intervenţia organelor abilitate pentru eliberarea linei. În acest context, este posibil să apară întârzieri şi la alte trenuri de călători care tranzitează zona în care circulaţia este temporar întreruptă. Informaţii privind reluarea circulaţiei pot fi solicitate la CNCF CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare”, potrivit CFR Călători.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici