Maşină de poliţie, cu semnalele luminoase în funcţiune, implicată într-un accident în Constanţa

O maşină de poliţie a fost implicată, sâmbătă noaptea, într-un accident rutier în municipiul Constanţa, iar aceasta avea în funcţiune semnalele luminoase.

97 afișări
Imaginea articolului Maşină de poliţie, cu semnalele luminoase în funcţiune, implicată într-un accident în Constanţa

Maşină de poliţie, cu semnalele luminoase în funcţiune, implicată într-un accident în Constanţa

„La data de 11 mai a.c., în jurul orei 23.45, poliţiştii din cadrul Serviciului Siguranţă Rutieră au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la intersecţia străzilor Soveja cu Baba Novac, a avut loc un accident rutier (tamponare), între o autospecială de poliţie şi un autoturism”, anunţă IPJ Constanţa.

Potrivit sursei citate, autospeciala de poliţie avea semnalele luminoase în funcţiune.

„Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative. La nivelul instituţiei noastre se fac verificări prin Biroul Control Intern, privind modalitatea în care s-a produs evenimentul”, se arată în finalul informării.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici