Baraj pentru cupele europene: Oţelul Galaţi întâlneşte pe U Cluj

  • Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi întâlnesc duminică pe U Cluj în primul meci din barajul pentru cupele europene.
  • Învingătoarea va juca, în deplasare, cu Universitatea Craiova în meciul care va stabili participanta României în Conference League.
504 afișări
Imaginea articolului Baraj pentru cupele europene: Oţelul Galaţi întâlneşte pe U Cluj

Baraj pentru cupele europene: Oţelul Galaţi întâlneşte pe U Cluj

Partida se va disputa pe stadionul Oţelul. Meciul Oţelul Galaţi-U Cluj va începe la ora 14.30.

Gălăţenii vor juca pe teren propriu deoarece s-au situat pe locul 8 în clasament la finalul meciurilor din play-out. U Cluj a terminat pe locul 10.

Învingătoarea din meciul de duminică va întâlni Universitatea Craiova, ocupanta locului 3 din play-off. Partida se va desfăşura la Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici