FCSB – CFR Cluj Sărbătoarea campionilor

  • Partida de fotbal FCSB - CFR 1907 Cluj are loc sâmbătă, de la ora 20.00, pe Arena Naţională.
  • Indiferent de rezultat, la finalul partidei FCSB va primi trofeul şi medaliile de campioni.
290 afișări
Imaginea articolului FCSB – CFR Cluj Sărbătoarea campionilor

FCSB – CFR Cluj Sărbătoarea campionilor

Cel mai aşteptat meci de către suflarea roş-albastră va avea loc pe Arena Naţională, un stadion care se anunţă a fi neîncăpător, asta deoarece, indiferent de rezultat, la finalul partidei FCSB va primi trofeul şi medaliile de campioni, arată lpf.ro.

18.025 spectatori/meci este media înregistrată de gruparea bucureşteană pe teren propriu în acest sezon, locul întâi şi la acest capitol.

3 decembrie 2023, FCSB - Oţelul 0-2: a fost ultima înfrângere suferită de roş-albaştri pe teren propriu în campionat. Au urmat acasă opt succese şi două remize.

Clujenii au pierdut doar o deplasare dintre precedentele opt din SuperLigă, 1-5 cu Farul (19 aprilie 2024), în rest au patru victorii şi trei rezultate de egalitate.

15 decembrie 2022, FCSB - CFR Cluj 0-1: a fost singura victorie reuşită de ardeleni în ultimele 10 dispute din principala competiţie internă cu rivala din Bucureşti, interval în care s-au mai înregistrat şase succese ale roş-albaştrilor şi trei egaluri.

Cea mai recentă confruntare directă a avut loc pe 14 aprilie 2024, CFR Cluj - FCSB 0-1, gol marcat de Florinel Coman.

Dan Petrescu vs FCSB în toate competiţiile: 30 de jocuri - 8 victorii - 10 remize - 12 înfrângeri.

Mediile de vârstă: FCSB - 25 de ani, CFR Cluj - 25 de ani şi trei luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici