Telefoanele Seriei HUAWEI Pura 70 sunt aici! Un design unic şi camere foto de top (P)

  • HUAWEI Pura 70, Pura 70 Pro şi Pura 70 Ultra sunt telefoanele momentului, disponibile de acum şi în România.
  • Seria HUAWEI Pura 70 duce mai departe tradiţia seriilor P de la HUAWEI şi le oferă utilizatorilor un design unic şi camere foto de top.
2172 afișări
Imaginea articolului Telefoanele Seriei HUAWEI Pura 70 sunt aici! Un design unic şi camere foto de top (P)

Telefoanele Seriei HUAWEI Pura 70 sunt aici! Un design unic şi camere foto de top

HUAWEI Pura 70, Pura 70 Pro şi Pura 70 Ultra sunt telefoanele momentului, disponibile de acum şi în România. Seria HUAWEI Pura 70 duce mai departe tradiţia seriilor P de la HUAWEI şi le oferă utilizatorilor un design unic şi camere foto de top. 

De la P la Pura, tradiţia merge mai departe

În urmă cu 12 ani, HUAWEI a lansat primul smartphone din Seria HUAWEI P, iar de atunci sute de milioane de utilizatori din întreaga lume au folosit dispozitivele din acest line-up pentru a surprinde momente memorabile din viaţa lor. Seriile HUAWEI P au dezvoltat în mod constant graniţele imagisticii pe mobil şi design-ul telefoanelor.

 

De acum Seriile HUAWEI P devin Seria HUAWEI Pura. Conceptul Pura celebrează dorinţa de exprimare creativă, valorificând imaginaţia fără limite care transformă imposibilul în posibil. Pura reprezintă o provocare la adresa limitărilor din prezent la nivel de imagistică pe mobil şi îşi propune să ofere experienţe îmbunătăţite de fotografie pentru toată lumea. De asemenea, Pura aduce la un loc moda şi tehnologia, fiind un pionier al inovaţiilor unice şi moderne în materie de design pentru consumatori.   

Seria HUAWEI Pura 70, aspect modern şi unic: Forward Symbol Design

Seria HUAWEI Pura 70 se face imediat remarcată prin aspectul său modern şi inovator. Forward Symbol Design este filozofia estetică adoptată de cele trei telefoane, iar triunghiul este simbolul noii familii de produse. Acesta denotă avansul tehnologic, dar şi dorinţa permanentă a oamenilor de a explora şi este elementul care face legătura cu direcţia de brand Fashion Forward.

 

HUAWEI Pura 70 Ultra are un spate cu o textură unică, Starry Pattern Design, realizată din piele vegană fină. Eticheta XMAGE oferă telefonului o notă suplimentară de rafinament. Modelul Pura 70 are un ecran plat, cu margini înguste, în timp ce Pura 70 Pro şi Pura 70 Ultra sunt dotate cu display-uri uşor curbate pe margini.

 

Întreaga serie vine cu ecrane HUAWEI X-True™, clare şi luminoase, cu rată de refresh LTPO adaptivă, cuprinsă între 1-120 Hz. HUAWEI Pura 70 şi HUAWEI Pura 70 Pro sunt protejate de sticlă Super Durable Kunlun, în timp ce modelul Pura 70 Ultra are o rezistenţă la şocuri şi zgârieturi şi mai mare, datorită protecţiei suplimentare Crystal Armor.

Inovaţia în fotografie: camera retractabilă Ultra Lighting Pop-out Camera

HUAWEI Pura 70 Ultra are o cameră principală retractabilă, Ultra Lighting Pop-out Camera, cu un senzor larg de 1 inch şi o diafragmă fizică F1.6.  Cantitatea de lumină capturată este enormă, iar împreună cu HUAWEI XD Motion Engine, camera este capabilă să surprindă clar obiectele aflate în mişcare, chiar şi maşini de curse la viteze de 300 km/h. Mecanismul de retractare a senzorului principal Ultra Lighting Pop-out rezistă în timp - a fost testat de inginerii HUAWEI în peste 300.000 de scenarii.

 

Capabilităţile sale fotografice au primit deja recunoaşterea internaţională. Experţii DXOMARK i-au acordat flagship-ului HUAWEI prima poziţie în topul celor mai performante sisteme imagistice de pe un smartphone, scorul de 163 de puncte fiind un record greu de egalat în viitorul apropiat.

La rândul lor, HUAWEI Pura 70 şi Pura 70 Pro sunt dotate cu sisteme de camere Ultra Lighting, cu un senzor principal de dimensiuni generoase de 1/1.3 inch şi o diafragmă F1.4. Întreaga Serie HUAWEI Pura 70 acoperă distanţe de zoom consistente. Pura 70 are un zoom 100x, în timp ce variantele Pro şi Ultra sunt dotate cu zoom 200x. În plus, modelele Pura 70 Pro şi Pura 70 Ultra sunt dotate şi cu un senzor Ultra Lighting Super Macro, cu o distanţă focală minimă de 5 cm şi un zoom macro 35 x.

 

Utilizatorii vor putea observa cele mai mici detalii, ca printr-un microscop. Culorile sunt redate cu acurateţe, inginerii HUAWEI din 7 institute din întreaga lume ghidându-se în momentul dezvoltării sistemelor foto ale Seriei HUAWEI Pura 70 după principiul „ceea ce vezi este ceea ce primeşti”.

 

Seria HUAWEI Pura 70 are şi funcţii îmbunătăţite pentru fotografia portret, toate cele trei modele fiind capabile să proceseze în mod inteligent lumina, umbrele, blur-ul şi tonurile pielii. Camera selfie de 13 MP redă şi ea cu precizie detaliile feţei, păstrând proporţiile reale. Toate cele trei smartphone-uri au şi capabilităţi video îmbunătăţite pe timp de noapte, datorită funcţiei HDR Night Video.

Seria HUAWEI Pura 70, baterii generoase în corpuri subţiri

Seria HUAWEI Pura 70 surprinde şi prin dimensiunile sale compacte, dar nu face niciun compromis în privinţa capacităţii bateriilor sau a vitezelor de încărcare. HUAWEI Pura 70 este dotat cu o baterie de 4900 mAh şi are doar 7.95 mm grosime.

 

Se încarcă prin fir la 66 W şi wireless la 50 W, prin HUAWEI SuperCharge. La modelul Pura 70 Pro se regăseşte o baterie cu o capacitate de 5050 mAh, iar telefonul are o grosime de 7.95 mm. Încărcarea se realizează la 100 W prin fir şi 80 W wireless, prin HUAWEI SuperCharge Turbo. Modelul de top, HUAWEI Pura 70 Ultra, are doar 8.4 mm grosime şi o baterie de 5200 mAh. Vine cu aceleaşi viteze de încărcare ca şi varianta Pro.

 

Noul sistem de operare EMUI 14.2 asigură fluiditate maximă în aplicaţii şi jocuri, un stil original şi elemente de securitate la cel mai înalt nivel.

 

Telefoanele din Seria HUAWEI Pura 70 sunt disponibile în România, la următoarele preţuri recomandate de vânzare:

 

Pentru comenzile plasate până pe data de 21 mai 2024 pe HUAWEI Store, utilizatorii beneficiază de un pachet promoţional compus din două produse HUAWEI, după cum urmează:

  • Pachet cu căşti HUAWEI FreeBuds Pro 3 – se primeşte automat la achiziţionarea oricărui telefon din Seria HUAWEI Pura 70. Utilizatorul trebuie doar să selecteze culoarea dorită.
  • Voucher pentru smartwatch HUAWEI WATCH GT 3, care se obţine astfel:

Pasul 1: în pagina produsului HUAWEI Pura 70 Series, utilizatorul navighează la secţiunea “Pachet personalizat”, selectează culoarea dorită a produsului WATCH GT 3 (White sau Black) şi îl adaugă la coşul de cumpărături

Pasul 2: adaugă, în acelaşi coş de cumpărături, produsul HUAWEI Pura 70 Series

Pasul 3: în pagina Coşul meu, care acum conţine produsul principal HUAWEI Pura 70 Series şi produsele secundare HUAWEI FreeBuds Pro 3 şi HUAWEI WATCH GT 3, aplică codul de discount valabil pentru HUAWEI WATCH GT 3, cod care se regăseşte în pagina dedicată HUAWEI Pura 70 Series.

Pasul 4: finalizează comanda cu succes

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici