O cunoscută reţea de fast-food va face, în premieră, burgeri mai mari

  • Reţeaua McDonald's va începe să vândă burgeri mai mari.
  • Acesta va fi testat pe mai multe pieţe înainte de a fi lansat în toată reţeaua.
  • Se pare că modificarea mărimii reprezintă o premieră.
4054 afișări
Imaginea articolului O cunoscută reţea de fast-food va face, în premieră, burgeri mai mari

Gigantul de fast-food a dezvăluit că bucătarii săi au creat un „burger mai mare şi mai săţios” în încercarea de a creşte vânzările, anunţă Bloomberg.

Burgerul de dimensiuni mega este conceput pentru a satisface cererea clienţilor. Într-o primă etapă, acesta va fi introdus pe anumite pieţe pentru a-i fi testată atractivitatea.

Se pare că este prima dată în istoria de 84 de ani a companiei când se fac modificări ale burgerilor clasici, potrivit Sky News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici