Poşta Română: Până la sfârşitul zilei, estimăm că ne vom apropia de procentul maxim de livrare a pensiilor

Pensiile au fost distribuite, până la acest moment, într-un procent covârşitor, iar până la sfârşitul zilei de vineri, estimăm că ne vom apropia de procentul maxim de livrare, anunţă CN Poşta Română.

1360 afișări
Imaginea articolului Poşta Română: Până la sfârşitul zilei, estimăm că ne vom apropia de procentul maxim de livrare a pensiilor

Poşta Română: Până la sfârşitul zilei, estimăm că ne vom apropia de procentul maxim de livrare a pensiilor

„Începând cu data de 27 aprilie 2024, Poşta Română a început livrarea pensiilor, cu cinci zile înainte de calendarul lunar pentru distribuirea acestora. Ce părea imposibil săptămâna trecută s-a reuşit printr-o mobilizare exemplară a salariaţilor din Poşta Română. Poştaşii au reuşit să livreze pensiile în mai puţin de o săptămână într-o premieră pentru Companie, proces care durează de obicei 15 zile. Distribuirea pensiilor în avans, înaintea Sărbătorilor de Paşte, a reprezentat un efort extraordinar din partea tuturor entităţilor implicate în acest proces: Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Ministerul Finanţelor, Casa Naţională de Pensii şi partenerii noştri din domeniul bancar. Toate părţile implicate au colaborat remarcabil pentru îndeplinirea termenelor stabilite de către Guvernul României”, potrivit unui comunicat de presă.

Compania Naţională ,,Poşta Română” menţionează că poştaşii „au dovadă de profesionalism, punând mai presus de toate grija faţă de clienţii noştri”.

„Chiar şi astăzi, în Vinerea Mare, unii poştaşi sunt în continuare pe teren şi distribuie aceste drepturi pentru ca beneficiarii să se poată bucura de sărbători liniştite alături de cei dragi. Pensiile au fost distribuite, până la acest moment, într-un procent covârşitor. Până la sfârşitul zilei de astăzi, estimăm că ne vom apropia de procentul maxim de livrare. Situaţiile în care pensia nu a fost livrată reprezintă cazuri excepţionale, în care beneficiarii nu au fost găsiţi la domiciliu sau au preferat să ridice direct de la oficiul poştal. Aceste cazuri apar în fiecare lună, iar cei aflaţi în situaţia aceasta îşi vor putea ridica pensia în cursul săptămânii viitoare de la oficiile poştale”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici