Regele Charles, a treia apariţie publică din această săptămână. Cu cine s-a întâlnit

Regele Charles al Marii Britanii a avut vineri a treia apariţie publică din această săptămână, după ce şi-a anunţat revenirea la îndatoririle publice în urma diagnosticului de cancer.

409 afișări
Imaginea articolului Regele Charles, a treia apariţie publică din această săptămână. Cu cine s-a întâlnit

Regele Charles, a treia apariţie publică din această săptămână

Regele a fost văzut vineri zâmbind în timp ce primea o îmbrăţişare din partea nepoatei Zara Tindall, în timpul unei vizite la Royal Windsor Horse Show, potrivit Sky News.

Charles, care în februarie a dezvăluit că i s-a descoperit o formă nespecificată de cancer, a făcut a treia sa vizită publică din această săptămână pentru a face un tur al popularei atracţii ecvestre, un eveniment pe care mama sa îl îndrăgea.

Prima apariţie publică a regelui a fost la începutul săptămânii la un centru de oncologie, unde a ţinut mâinile pacienţilor şi a dezvăluit că propriul său diagnostic a fost un „şoc”.

Palatul Buckingham anunţa la sfârşitul săptămânii trecute că regele Charles, în vârstă de 75 de ani, revine la îndatoririle publice, după aproape trei luni de tratament pentru cancer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici