BIO: Cseke Attila, propus la Sănătate, a fost secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului

Senatorul UDMR de Bihor Cseke Attila, propus pentru funcţia de ministru al Sănătăţii, a absolvit Facultatea de Drept a Universităţii Oradea, iar în perioada 2007-2008 a fost secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului.

67 afișări
Imaginea articolului BIO: Cseke Attila, propus la Sănătate, a fost secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului

BIO: Cseke Attila, propus la Sănătate, a fost secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului (Imagine: bihon.ro)

Cseke Attila s-a născut în 1973, în oraşul Marghita.

El a absolvit, în anul 2000, Facultatea de Drept a Universităţii din Oradea şi cursuri postuniversitare de drept public.

Cseke a administrat o societate comercială din Marghita, după care, între anii 2000-2001, a făcut stagiatura la biroul unui notar public din acelaşi oraş, ulterior fiind, consecutiv, funcţionar la Consiliul Judeţean Bihor, consilier juridic al Episcopiei Romano-Catolice din Oradea ( 2001-2004 ) şi consilier al preşedintelui CJ Bihor (2002-2004).

Din 1997 este membru al UDMR Bihor, iar din 2003 membru al Consiliului Reprezentanţilor Unionali al UDMR la nivel naţional.

Tot în 2003, Cseke a devenit vicepreşedinte al UDMR Bihor, iar în 2004 a devenit consilier local la Oradea din partea Uniunii.

Din 2007, este vicepreşedinte al UDMR la nivel naţional, fiind responsabil pe probleme de administraţie publică locală.

Cea mai înaltă funcţie administrativă deţinută, până în prezent, de Cseke Attila a fost cea de secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului, în perioada 2007-2008.

El a fost ales senator în 2008, în Colegiul 1 Bihor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici