Iliescu: Iohannis a venit cu un mesaj nou, care a avut priză la public. Oamenii vor şi ceva nou

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, că preşedintele ales, Klaus Iohannis, a venit cu un mesaj nou, care a avut priză la public, el arătând că prin votul dat, cetăţenii au arătat că vor şi ceva nou.

1304 afișări
Imaginea articolului Iliescu: Iohannis a venit cu un mesaj nou, care a avut priză la public. Oamenii vor şi ceva nou

Klaus Iohannis (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Solicitat să comenteze alegerea lui Iohannis ca şef de stat, Iliescu a răspuns: „Suntem la 25 de ani de la Revoluţie. Regula jocului în politică este succesiunea şi ăsta e un lucru sănătos. Trecerea de la o guvernare la alta, de la un partid la altul este jocul democratic şi eu sper ca această regulă a jocului democratic să fie benefică”.

Întrebat cum vede diferenţa la care a pierdut PSD, Iliescu a arătat că nu partidul a fost cel care a pierdut alegerile.

„Nu partidul, că nu au fost alegeri parlamentare în care intervin partidele. Intervin şi persoanele şi s-a văzut că oamenii vor şi ceva nou, o schimbare şi deci Iohannis a venit cu un mesaj nou care a avut priză la public, la cetăţeni. Sunt lucruri fireşti”, a spus fostul preşedinte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici