Franco Baresi: Puşcaş e un jucător care promite. Fosta glorie a lui AC Milan a vorbit şi despre Tătăruşanu

Fostul internaţional italian Franco Baresi, prezent marţi la Bucureşti la invitaţia Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat că atacantul român George Puşcaş, component al echipei Internazionale Milano, este un jucător care promite.

147 afișări
Imaginea articolului Franco Baresi: Puşcaş e un jucător care promite. Fosta glorie a lui AC Milan a vorbit şi despre Tătăruşanu

George Puscas (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Puşcaş este un tânăr care promite, un jucător de perspectivă, dar trebuie să se aibă răbdare cu el", a spus fostul jucător al lui AC Milan despre atacantul român folosit titular în premieră la Inter de antrenorul Roberto Mancini în meciul cu Napoli din 5 februarie din cadrul sferturilor de finală ale Cupei Italiei.

În ceea ce îl priveşte pe Ciprian Tătăruşanu, legitimat la Fiorentina, Baresi a afirmat: "Este greu să aperi în Italia, dar până acum el a făcut-o bine".

Franco Baresi pune forma slabă a echipei AC Milan din acest sezon pe schimbul de generaţie din lot. "Milan traversează o perioadă mai grea pentru că trece printr-un schimb de generaţie. Este nevoie de răbdare până ca echipa să ajungă din nou acolo unde a fost", a menţionat Baresi.

El susţine că i-ar plăcea să vadă din nou un jucător român în tricoul fostei sale echipe. "Milan este tot timpul în căutare de jucători, eu aş fi foarte încântat dacă un jucător român ar avea din nou posibilitatea să joace acolo. Dar trebuie să aibă calitate şi să fie foarte valoros", a precizat fostul fundaş.

Franco Baresi a fost prezent, marţi, la lansarea primului album Panini dedicat echipelor din Liga I. Fostul fundaş, campion mondial cu Italia în 1982, a evoluat în întreaga sa carieră numai la AC Milan, echipă cu care a câştigat de trei ori Cupa Campionilor Europeni, de trei ori Supercupa Europei, de două ori Cupa Intercontinentală, de şase ori campionatul Italiei şi de patru ori Supercupa Italiei.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici