Primul alegător la Craiova, primele peripeţii în secţia de votare

  • La Craiova, pe listele electorale permanente, sunt înscrişi 259.223 alegători
  • La secţia 160, în primele minute de la deschiderea secţiei, au votat trei persoane
  • Un alegător a intrat fără mască în secţie, altul a primit o ştampilă fără tuş, iar în urna pentru “primar” buletinele intră cu greu
2131 afișări
Imaginea articolului Primul alegător la Craiova, primele peripeţii în secţia de votare

Primul alegător la Craiova, primele peripeţii în secţia de votare

 
La Craiova, la cele patru secţii de votare amenajate în incinta Şcolii Gimnaziale Nicole Bălcescu, primii alegători au venit cu câteva minute înainte de a se da startul procesului electoral. La secţia 160, primul alegător care a trecut pragul secţiei a avut şi primele incidente.
 
Dumitru are 78 de ani şi a trecut pragul secţiei de votare la ora 7:00. Obişnuit cu alte reguli, Dumitru s-a lovit acum de restricţiile impuse de COVID-19.
 
 
Preşedinte secţie : Rămâneţi acolo, vă rog!
Dumitru – alegător: ( ridică mâinile în sus şi face un pas în spate) Aoleu!
Preşedinte secţie: Desfaceţi cartea de identitate!
 
La ieşire din cabina de vot, Dumitru a întâmpinat alte probleme. Acesta a încercat să introducă în urnă buletinul de vot, dar nu intra. ”La primar nu vrea să intre. E gaura prea mică. Uite, nu e bună!”, spune alegătorul.
 
Smarţii din Craiova aşteaptă de la viitorul primar să digitalizeze oraşul, cât mai multe dintre serviciile primăriei să fie informatizate şi să scadă nivelul taxelor şi impozitelor pentru companii astfel încât  în Craiova să vină cât mai mulţi investitori.    

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici